fbpx

ΦΠΑ Χάρης Θεοχάρης Χάρης Θεοχάρης κατασκευη ιστοσελιδας βολος Σημαντική υπέρβαση του στόχου των εσόδων Σεπτεμβρίου κατά 37,2%

διαφημιση ιντερνετ https://Xenofon.gr/0000000420-diafimisi-internet.html. κατασκευη ιστοσελιδας βολος Η υπέρβαση του στόχου των εσόδων του Σεπτεμβρίου μείωσε την απόκλιση των εσόδων από 5,7% το οκτάμηνο σε 1,4% σε επίπεδο……

Σημαντική υπέρβαση του στόχου των εσόδων Σεπτεμβρίου κατά 37,2% κατασκευη ιστοσελιδας βολος Η απόκλιση σε επίπεδο εννεαμήνου μειώθηκε από 5,7% σε 1,4%

Η υπέρβαση του στόχου των εσόδων του Σεπ Τεμβρίου μείωσε την απόκλιση των εσόδων από 5,7% το οκτάμηνο σε 1,4% σε επίπεδο εννιαμήνου 2013.

Η εν λόγω επιτυχία οφείλεται κατά κύριο λόγο στην υψηλή εισπραξιμότητα εσόδων από άμεσους και έμμεσους φόρους παρελθόντων οικονομικών ετών. Κατά το μήνα Σεπτέμβριο 2013 εισπράχθηκαν από τις ως άνω κατηγορίες φόρων 273 εκ. ευρώ,  έναντι μόλις 73 εκ. ευρώ που είχαν εισπραχθεί κατά το αντίστοιχο χρονικό διάστημα του προηγούμενου έτους.

Θετικά, επίσης, δημιουργία σελίδας στο facebook ήταν τα αποτελέσματα όσον αφορά στην είσπραξη του ΦΠΑ. Οι Δ.Ο.Υ. ξεπέρασαν το στόχο των εσόδων από Φ.Π.Α. σε ποσοστό 4,6%, για το μήνα Σεπτέμβριο και σε ποσοστό 1,6% για το εννιάμηνο.

Ιδιαίτερα σημαντική βελτίωση εμφάνισε και η συνολική εισπραξιμότητα των ληξιπροθέσμων απαιτήσεων του Δημοσίου. Πιο συγκεκριμένα, οι συνολικές εισπράξεις του εννιαμήνου του 2013 ανήλθαν σε 2.132 εκ ευρώ, αυξημένες κατά 35% (ή σε απόλυτα ποσά κατά 553 εκ ευρώ). Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ως άνω εισπράξεις εννιαμήνου του τρέχοντος έτους είναι περίπου ίσες με τις συνολικές εισπράξεις ολόκληρου του έτους 2011.

Αναλυτικότερα, δημιουργια σιτε οι εισπράξεις εννιαμήνου έναντι ληξιπροθέσμου υπολοίπου στις 30/11/2012 (παλαιά ληξιπρόθεσμα) ανήλθαν σε 1,15 δισ. ευρώ, διαμορφώνοντας το ποσοστό επίτευξης του συνολικού περιοδικού στόχου (1,55 δις ευρώ) σε ποσοστό 74%, σημαντικά ενισχυμένο σε σχέση με το αντίστοιχο ποσοστό του οκταμήνου 2013 (71,8%). Σε ό,τι αφορά στην είσπραξη έναντι νέων ληξιπροθέσμων οφειλών, το σχετικό ποσοστό υπολογίζεται σε 16,2%, παρουσιάζοντας βελτίωση κατά 1,5%, διαφημιση ηλεκτρονικου καταστηματοσ σε σχέση με το αντίστοιχο του οκτάμηνου.

Αναφορικά με τα αποτελέσματα του Α’ Εννιαμήνου, διαφημισεις facebook θεσσαλονικη ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων, κ. Χάρης Θεοχάρης δήλωσε: «Η επίτευξη των στόχων, όπως καταγράφεται στα αποτελέσματα, είναι αποτέλεσμα της εστίασης στον προγραμματισμό μας. Η συνέπεια αυτή είναι απότοκος της συνεχούς και άοκνης προσπάθειας που καταβάλλουν όλα τα στελέχη των Δ.Ο.Υ., της Επιχειρησιακής Μονάδας Είσπραξης και της Διεύθυνσης Πολιτικής Εισπράξεων αλλά, εν τέλει, όλων των υπαλλήλων της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων ανά την επικρά ΤΕΙα».

κατασκευη ιστοσελιδας βολος Νέο «τσεκούρι» στις συντάξεις

Αίσθηση από την παραδοχή της διοίκησης του ΙΚΑ ότι έγιναν λάθος υπολογισμοί στις περικοπές χιλιάδων συντάξεων – Κατόπιν εορτής, το Ίδρυμα ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει σε επανέλεγχο και αποκατάσταση των αδικιών

Σε μειώσεις συντάξεων και παροχών θα οδηγηθούν άμεσα τα ασφαλιστικά ταμεία, εξαιτίας της δεινής οικονομικής κατάστασης στην οποία έχουν περιέλθει, λόγω της υστέρησης εσόδων, της ύφεσης και της ανεργίας.

Σύμφωνα με την εκτίμηση του προέδρου της ομοσπονδίας των εργαζομένων στα ασφαλιστικά ταμεία, η κύρια σύνταξη θα υποστεί μείωση 10%, διαφημιση στο ιντερνετ Βολος η επικουρική 30%, διαφημιση στο ιντερνετ δωρεαν ενώ θα καταργηθεί εντελώς το εφάπαξ.

Οι εργαζόμενοι της υπηρεσίας στο υπουργείο Εργασίας (ασφαλιστικά ταμεία, ΟΑΕΔ κλπ) εξήγγειλαν επαναλαμβανόμενες πενθήμερες απεργίες, αρχής γενομένης από τις 16 Σεπ Τεμβρίου, διαμαρτυρόμενοι για τη διαθεσιμότητα 600 συναδέλφων τους.

«Δεν περισσεύει κανένας, αν αποχωρήσουν κι άλλοι υπάλληλοι» τόνισε ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΙΚΑ, Γιώργος Κυριακόπουλος.

Και συμπλήρωσε: «Θα κάνουν διπλάσιο χρόνο να εκδοθούν οι κύριες συντάξεις. Ήδη, η καθυστέρηση φτάνει τους 15 μήνες, ενώ σε κάποια υποκαταστήματα της περιφέρειας, όπως της Χαλκίδας, φτάνουν τους 24».

Σύμφωνα με τους συνδικαλιστές του ΟΑΕΔ, οι εγγεγραμμένοι άνεργοι έχουν ξεπεράσει το 1.000.000. Κάτι το οποίο αποφεύγει να δημοσιοποιήσει ο Οργανισμός, καθώς δεν έχει ανακοινώσει τα στοιχεία για την ανεργία εδώ και τέσσερις μήνες, όπως αναφέρει το newmoney.gr.

«Κούρεψαν» κατά λάθος χιλιάδες συντάξεις

Εν τω μεταξύ, αίσθηση προκαλεί η παραδοχή, εκ μέρους της ηγεσίας του ΙΚΑ, ότι έγιναν λάθος υπολογισμοί στις περικοπές χιλιάδων συντάξεων.

Σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο», η παραδοχή των λανθασμένων υπολογισμών έγινε μάλιστα από τον ίδιο το διοικητή του Ιδρύματος, Ροβέρτο Σπυρόπουλο, ο οποίος απέσ ΤΕΙλε χθες σχετικό έγγραφο προς τις αρμόδιες υπηρεσίες, τις οποίες και καλεί να σταματήσουν να διορθώνουν τα λάθη στις μειώσεις των συντάξεων που εντοπίζουν οι ίδιοι οι συνταξιούχοι, πηγαίνοντας στα υποκαταστήματα, καθώς στο εξής, όπως αναφέρει, η διαδικασία αυτή θα γίνει μαζικά για όλες τις συντάξεις όλων των Ταμείων κι εκεί θα φανεί αυτόματα πόσοι είχαν μεγαλύτερες μειώσεις από αυτές που δικαιολογούν οι μνημονιακοί νόμοι, οπότε και θα πρέπει να τους επιστραφούν τα ποσά, αλλά και πόσοι γλίτωσαν τις περικοπές, επειδή τα Ταμεία τους δεν είχαν αποστείλει τα ακριβή στοιχεία στο Ενιαίο Σύστημα Πληρωμής Συντάξεων της ΗΔΙΚΑ. Διαβάστε περισσότερα εδώ

Πλέον, κατόπιν… εορτής, το ΙΚΑ προχωρά σε επανέλεγχο των περικοπών στα ποσά των συντάξεων, έπειτα από τη διαπίστωση ότι υπήρξαν περιπτώσεις κατά τις οποίες παρακρατήθηκαν μεγαλύτερα ποσά και άλλες, διαφημιση στο ιντερνετ όπου δεν έγιναν οι μειώσεις που είχαν προβλεφθεί.

Τα λάθη που έγιναν στη διαδικασία προσαρμογής των συντάξεων, είχαν σαν αποτέλεσμα να μην περικοπούν κατά 12% όλες οι συντάξεις άνω των 1.300 ευρώ, ενώ σε άλλες περιπτώσεις έγιναν μειώσεις αδίκως.

Κατά το επόμενο χρονικό διάστημα, το ΙΚΑ θα καταγράψει αναλυτικά σε ποιους πρέπει να επιστραφούν ποσά που έχουν παρακρατηθεί και σε ποιους πρέπει να επιβληθούν μειώσεις. Διαβάστε περισσότερα εδώ

κατασκευη ιστοσελιδας βολος ΔΟΕ: Δεν υπάρχουν λεφτά ούτε για κιμωλίες

Οι δάσκαλοι ζητούν να δοθεί άμεσα λύση στα με γάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν – Γ.Μιχελάκης: Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε και την 4η δόση της επιχορήγησης

Άμεση λύση στα με γάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η δημόσια εκπαίδευση και τα οποία απειλούν να τινάξουν στον «αέρα» τη νέα σχολική χρονιά, που ξεκινάει αύριο, ζήτησαν οι δάσκαλοι από τον υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη, με τον οποίο συναντήθηκαν σήμερα.

Το Δ.Σ.της ΔΟΕ ανέφερε με λεπτομέρειες όλα τα ανοικτά «μέτωπα» που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν οι εκπαιδευτικοί με το άνοιγμα των σχολείων, όπως είναι η υπολειτουργία των σχολικών επιτροπών και η αδυναμία τους λόγω της υποχρηματοδότησης να εκπληρώσουν τις συσσωρευμένες υποχρεώσεις τους (θέρμανση, πληρωμή λογαριασμών ΟΤΕ, ΔΕΗ, αγορά κιμωλιών και αναλώσιμων, κ.α.), η απουσία καθαριστριών, σχολικών τροχονόμων και σχολικών φυλάκων από τα σχολεία, η μετακίνηση των μαθητών και οι πειθαρχικές διατάξεις που «προκαλούν διωγμούς και αδικία».

Από την πλευρά του, ο κ. Μιχελάκης ανέφερε, σύμφωνα με την Ομοσπονδία ότι σε ό,τι αφορά τις λειτουργικές δαπάνες έχει διατεθεί από το υπουργείο Εσωτερικών το ποσό των 21,4 εκατ. ευρώ και ότι θα γίνει προσπάθεια για χορήγηση της 4ης δόσης της επιχορήγησης.

Για το θέμα των καθαριστριών δήλωσε πως έχει κατατεθεί τροπολογία στο νομοσχέδιο για το νέο Λύκειο που προβλέπει την παράταση των συμβάσεων για δυο χρόνια, ενώ παράταση συμβάσεων ανακοίνωσε και για το θέμα της μεταφοράς των μαθητών μέχρις ότου γίνει η προκήρυξη για νέες συμβάσεις.

Για το θέμα των σχολικών φυλάκων αναφέρθηκε στην πρόσληψη 3.800 φυλάκων μέσω κονδυλίων του ΕΣΠΑ, ενώ για τους σχολικούς τροχονόμους δήλωσε ότι έχει διατεθεί έ<a href="http:/ ΑστυνομίαΑστυνομίας σε περιπτώσεις που δεν είναι δυνατή η ύπαρξη σχολικού τροχονόμου.

κατασκευη ιστοσελιδας βολος

source: http://www.newsbeast.gr/financial/arthro/604009/simadiki-upervasi-tou-stohou-ton-esodon-septemvriou-kata-372/




κατασκευη ιστοσελιδας βολος…

Leave a comment